Vraag je offerte aan

Algemeen

Wij leveren zowel gewone deuren als vleugeloverdekkende deuren.

Het summum van isolatie

U droomt van een huis waar u zich veilig voelt en dat heeft Deceuninck maar al te goed begrepen. Deceuninck PVC-deuren zijn extra inbraakbestendig. Onze Zendow neo profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buiten houdt.

Zendow neo deurprofielen bieden u bovendien een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat u thuis tot rust kunt komen.

Bovijn PVC Ramen | Geraardsbergen

Downloads

  Download Brochure

 

 

 

Design en kwaliteit gaan hand in hand

Voordeuren, buitendeuren of binnendeuren vinden die aan al uw eisen voldoen? Dat is geen gemakkelijke opgave. Met een PVC-deur van Deceuninck hoeft u echter niet meer te kiezen tussen stijl en comfort.

Onze kwaliteit is onberispelijk. Deceuninck is niet voor niets wereldleider onder de fabrikanten van ramen en deuren voor de productie van profielen: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons het ISO 14001-certificaat en het NF-label op, en onze inspanningen op het vlak van milieubescherming zijn algemeen erkend.

Maar daar hoeft u nog geen genoegen mee te nemen. Het oog wil immers ook wat. Op het vlak van design overtreft ons gamma de hoogste verwachtingen: slimme kleuren, hedendaagse lijnen die bij alle stijlen passen, PVC-schuifdeuren, deuren op maat (in de draairichting die u kiest, met of zonder hor), opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding ...

Deceuninck PVC-deuren zijn ontworpen om thuis te horen in alle interieurs, zodat u zich écht thuis voelt.