preloader
0476 62 33 14
Pvc_Ramen_Deuren_Ronse Bovijn
Pvc_Ramen_Deuren_Zwalm Bovijn
Pvc_Ramen_deuren_Kruisem Bovijn

Jouw vakman voor ramen en deuren in pvc of aluminium.

De schoonheid van je woning wordt bepaald door het samenspel van de gevel en de look van je ramen en deuren. Of je nu kiest voor aluminium of pvc, bij Bovijn ben je zeker van een goede service. Voor, tijdens en na de plaatsing. Zowel voor je nieuwbouw als renovatieproject

Offerte aanvragen

Alu_Deuren_Oudenaarde Bovijn
Alu_Ramen_Oudenaarde Bovijn
Pvc_Ramen_Oudenaarde Bovijn
Pvc_Ramen_Zingem Bovijn
Pvc_Ramen_Brakel Bovijn
Alu_Ramen_Brakel Bovijn
 

Uitgebreide expertise in ramen en deuren

Een alu buitendeur of schuifraam combineren met ramen in pvc? Dubbele of driedubbele beglazing? Een vleugeloverdekkende voordeur of een paneeldeur? Of je nu gaat voor een klassieke, landelijke of moderne look, bij Bovijn luisteren we naar je vragen en wensen om je zo optimaal bij te staan in je keuze. Bij ons kan je terecht voor buitenschrijnwerk:

Ramen in aluminium of pvc

Buitendeuren in pvc of aluminium

David_Bovijn_Showroom_Oudenaarde
 

Ruime keuze in
onze showroom

Een goede service begint bij een correcte opmeting ter plaatse. Op basis van jouw project bekijken we wat past bij je woning en stellen we verschillende oplossingen voor. Daarna vertalen we jouw voorkeur in een duidelijke offerte.

Wil je graag de kleur van je ramen in het echt zien? Twijfel je nog over het paneel van je pvc deur of het type veiligheidscilinder? In onze showroom in Oudenaarde zijn verschillende modellen en uitvoeringen opgesteld. Zo hakken we samen de laatste knopen door.

Wil je weten hoe Bovijn jou van dienst kan zijn?

Contacteer ons voor een afspraak

Alu_Ramen_Deuren_Gavere Bovijn
Pvc_Ramen_Deuren_Kluisbergen Bovijn
Alu_Ramen_Deuren_Kluisbergen Bovijn
 

Laat je inspireren door de realisaties van Bovijn

Bovijn dat is vakmanschap, passie en service. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen bouwproject. Met pvc of aluminium ramen en deuren zit je altijd goed.
.

Realisaties