preloader
0476 62 33 14
Bovijn referenties

Ramen in aluminium of pvc voor elke stijl

Een raam geeft je een kijk op de wereld en laat de wereld binnen in je huis. Geen onbelangrijk detail dus bij het (ver)bouwen van je woning. Strak modern, steellook, landelijk met een twist of degelijk klassiek? Bij Bovijn heb je een ruime keuze aan ramen in pvc of aluminium.

Offerte aanvragen

 

Jouw ramen,
jouw stijl

Welke stijl je ook voor ogen hebt, met een raam in aluminium of pvc kan je alle kanten op. Hou je van een rustieke look en zoek je een profiel met houtreliëf? Dan zijn pvc ramen een goede keuze. Zoek je veel lichtinval en wil je grote raampartijen aan je achtergevel? Een aluminium raamprofiel is hier aangewezen.

Raam in aluminium of pvc?

Of je nu kiest voor een raam in aluminium of pvc raamprofielen, beide zijn veelzijdig, tijdloos en zeer onderhoudsvriendelijk. Al hebben ze elk hun specifieke kenmerken.

Kies je voor pvc ramen, dan kies je voor:

  • Een uitstekende thermische en akoestische isolatie
  • Een goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Een kleurvaste opstelling

Met ramen in aluminium ben je zeker van:

  • Een sterke structuur voor grote raamoppervlakken
  • Een minimalistische, elegante look met uitgebreid kleurenpallet
  • Een duurzame oplossing
Bovijn ramen en deuren
 

Jouw bouwproject, van A tot Z

Samen werken we een oplossing uit op basis van je bouwproject. Hierbij streven we steeds naar een optimale balans tussen je wensen qua model, kleur en prijs. Een combinatie van pvc en aluminium? Dat kan. In onze showroom in Oudenaarde tonen we je met plezier de verschillende opties.

Contacteer ons voor een afspraak en we helpen je graag op weg.

contacteer ons

Pvc_Ramen_Brakel Bovijn
Bovijn ramen en deuren
 

Laat je inspireren door de realisaties van Bovijn

Bovijn dat is vakmanschap, passie en service. Ontdek onze realisaties en laat je inspireren voor je eigen bouwproject. Met pvc of aluminium ramen en deuren zit je altijd goed.

realisaties