preloader
0476 62 33 14
Bovijn referenties

Bovijn klanten
aan het woord

Tevreden klanten, daar gaan we bij Bovijn elke dag voor. Lees hier wat onze klanten vertellen over ons werk en onze dienstverlening.

Zeer tevreden. Super service en prima personeel. Aanrader. David volgt alles zeer goed op! Zeer tevreden.

Bart Claeys

Goede ervaring! Wat mij betreft een welverdiende 5!

Nicolas

Wij hebben nieuwe ramen en voordeur geplaatst zeer tevreden. Mooi afgewerkt!

Brian VD

Topservice! Plaatsing van mijn nieuwe voordeur verliep snel.

Annie V.

Door een topteam geplaatst en knap afgewerkt , ramen en een sierlijke voordeur (gekozen uit een ruim assortiment) én een glas-fabricagefout die door de fabrikant geweigerd werd , toch kosteloos vervangen werd !! Bedankt David & Team !

De Vogelaere Giovanni

Ik ben zeer tevreden over de Firma BOVIJN. Bij David, de zaakvoerder kan je altijd terecht met Je vragen. De werknemers zijn uitmuntend goede werkkrachten.

Nina

Heel behulpzaam en snelle service/reacties op vragen. Beloofde levering ondanks de moeilijke omstandigheden. Mooi werk gepresteerd. Prijs/kwaliteit is een aanrader. Zou zeker in de toekomst nog willen samen werken. 'Keep up the good work' is voor deze firma gepast zonder overdrijven.

Anja

Schrijf ook een referentie

Ook wij zijn altijd bezig met het perfectionaliseren van onze dienstverlening. Daarom vinden wij het bijzonder interessant om ook jouw mening te kennen. Via deze tool bieden wij jou de mogelijkheid aan om ons bedrijf te beoordelen. Alvast bedankt!

Recensie

Overtuigd van onze diensten? Contacteer ons en ontdek wat Bovijn voor jouw project kan betekenen.

Contacteer ons